Typ
Yta
1944 kvm
Landskrona

Förrådsgatan 1A

Beskrivning:

Unika möjligheter i Östra Industriområdet i Landskrona

Välkommen till Förrådsgatan 1A, en fastighet som erbjuder den perfekta kombinationen av kontor, lager och industriutrymme. Denna mångsidiga byggnad har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1962, med noggranna utbyggnader och en omfattande renovering år 2020.

Möjligt att dela i två lokaler

På markplan finns en rymlig lokal med omfattande möjligheter. Med en totalyta på 1944 kvm har du flexibiliteten att dela den i två separata lokaler: en om 1086 kvm och en om 876 kvm, var och en med egen ingång via en separat port.

Perfekt för lager och produktion

Denna lokal är optimal för företag inom lager och produktion med en invändig takhöjd på 5,3 meter under balkarna. Dessutom finns en matsal och omklädningsrum som förbättrar arbetskomforten för dina anställda.

Extra uppställningsyta och generösa parkeringsmöjligheter

I direkt anslutning till lokalen finns en inhägnad uppställningsplats på cirka 400 kvm. Parkeringsmöjligheterna på byggnadens framsida är generösa och gör det enkelt för både personal och besökare.

Fjärrvärme

Värme levereras med fjärrvärme, en effektiv och miljövänlig lösning.

Strategiskt läge

Förrådsgatan 1A i Landskrona erbjuder företag en oöverträffad kombination av läge och transportmöjligheter. Beläget nära E6 har fastigheten direktåtkomst till ett omfattande vägnätverk som sträcker sig över regionen. Detta möjliggör enkel tillgång till viktiga städer som Malmö och Köpenhamn med minimala transporttider.
Lokalen har även närhet till Landskrona Hamn, vilken är en strategisk knutpunkt för internationell handel, import och export.

 

Sammanfattningsvis erbjuder Förrådsgatan 1 A i Landskrona företag utmärkta möjligheter att dra nytta av dess strategiska läge med enastående transportåtkomst och närhet till en vital hamn. Detta skapar en idealisk miljö för företagsverksamhet inom lager, logistik och produktion, vilket möjliggör smidig och effektiv affärsdrift i en konkurrenskraftig miljö.

Intresseanmälan