Acrinova söker Kommunikations- och marknadsansvarig med ansvar för hållbarhet och IT

Acrinova rektyterar marknadsansvarig

Om oss
Acriova är ett fastighetsbolag som skapar värden genom att äga, förvalta och projektutveckla fastigheter, främst i Öresundsregionen. Vi investerar främst i lager, industri, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter på attraktiva lägen som passar de långsiktigt stabila hyresgäster vi vill samarbeta med. I dag har Acrinova ett fastighetsvärde på cirka 1,7 MDR, och med vår ambitiösa tillväxtstrategi siktar vi på att nå 4 MDR till 2025. Bolaget är sedan 2019 noterat på Nasdaq First North Premier och har en ambition att noteras på Nasdaqs reglerade lista Small Cap. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi är verksamma i en bransch som har betydande klimatpåverkan och fastigheter står för cirka 40 procent av landets energianvändning. Acrinova har därför antagit en ambitiös hållbarhetsstrategi som går betydligt längre än vad lagstiftningen kräver. Vi vill ligga långt framme när det kommer till hållbara fastigheter och följer hela tiden utvecklingen av nya innovativa och klimatsmarta lösningar. Vår ambition är att alla våra nybyggda hus ska vara klimatneutrala, och därmed inte förbruka mer energi än vad de kan producera.

Om tjänsten
Som Kommunikations- och marknadsansvarig har du det övergripande ansvaret för strategisk och operativ marknadskommunikation, marknadsföring, profilering och positionering av bolaget och verksamheten utifrån den varumärkesstrategi som arbetats fram för Acrinova. Du ansvarar för att vi har en hög synlighet och är relevanta för våra målgrupper, du säkerställer att en marknadsplan tas fram och att aktiviteter genomförs och följs upp. Stor tyngdpunkt ligger på digitala kanaler, som du ansvarar för, samt att öka kännedomen om Acrinova som bolag och vårt varumärke där stort fokus ligger på hållbarhetsfrågor. Arbetet innebär också att bistå VD i kommunikation mot investerare och aktiemarknad, att ta fram finansiella rapporter och övrig IR-kommunikation. Som börsnoterat bolag läggs stor vikt på rapportering i form av kvartals- och årsbokslut och som marknadsansvarig ansvarar du för layout och text. Du ansvarar även för företagets hemsida.

Som hållbarhetsansvarig ansvarar du för att vi tillsammans flyttar fram våra positioner inom hållbarhet utifrån affärsmål, regelverkskrav och värderingar för att minska klimatavtrycket på våra fastigheter, så att vi förvärvar, utvecklar och förädlar för en hållbar framtid. Du följer trender, initiativ, nya regelverk samt utvecklar policys, handlingsplaner och driver certifieringar inom hållbarhetsområdet.

Arbetet som IT-ansvarig innebär ansvar för företagets IT-lösningar och avtal med leverantörer.

Om dig
Du är både digitalt kunnig, kommunikativ och har en god erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom marknad och kommunikation eller motsvarande kompetens. Du brinner för hållbarhetsfrågor och har en god förståelse för aktuella utmaningar inom fastighetsbranschen.

Vidare är du bra på att analysera data och information och omvandla det till budskap som är lätt att förstå och ta till sig. Du har en hög social kompetens, är bra på att lyssna och har lätt för att involvera och engagera människor på ett inspirerande sätt.

Du tycker om att driva saker framåt, är självständig, engagerad och strukturerad. Att ta ansvar och ägandeskap över ditt arbete och leverera med kvalitet är självklart för dig. Du trivs att arbeta i ett mindre bolag, är flexibel, prestigelös och har ett intresse för IT och system.

Du är en lagspelare och precis som oss ser vikten av en god stämning på jobbet.

Vill du bli en del av oss?
Låter detta intressant, skicka in din ansökan redan i dag! Intervjuer kommer att ske löpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta CEO Ulf Wallén på telefon: 070-830 79 90 eller HR-konsult Liselott Sjöbeck 0730-24 71 99. Skicka din ansökan med cv och personligt brev till  senast den 1 juli.