Acrinova tecknar hyresavtal med New Nordic Health Brands i Landskrona

Ulf Wallén VD Acrinova

Acrinova AB (publ) (”Acrinova”) meddelar att bolaget ingått ett treårigt hyresavtal med Nordic Health Brands AB avseende lagerfastigheten Motellet 6 i Landskrona.

Acrinova fortsätter att öka uthyrningsgraden på bolagets kommersiella fastigheter i Landskrona och välkomnar hyresgästen New Nordic Health Brands till fastigheten Motellet 6 på Hjalmar Brantings väg. Det treåriga avtalet trädde i kraft den 1 oktober 2023 och omfattar ca 1600 kvm lager och kontor. New Nordic Health Brands är en svensk koncern inom kosttillskott och skönhetsprodukter. Bolagets produkter finns i över 50.000 apotek, skönhetsbutiker och hälsobutiker i 36 länder från Kina till USA.
 

— Lokalen ger oss närhet till infrastruktur och arbetskraft genom Landskronas strategiska läge. Placeringen passar oss perfekt för leveranser i Sverige, Danmark och närliggande exportmarknader. säger Karl Kristian Bergman Jensen, vd New Nordic Health Brands.
 

Fastigheten Motellet 6 är uppförd år 2022/2023 enligt Acrinovas Nollvision och i enlighet med Miljöbyggnad Silver. Byggnadens totala area uppgår till ca 1600 kvm med 9,5 meter invändig takhöjd. Uppvärmning sker genom luft-vattenvärmepump och installation av solceller är möjligt på byggnadens tak.

Ulf Wallén, vd Acrinova AB, kommenterar:

— ­Det är jätteroligt att välkomna New Nordic Health Brands till Acrinova och Landskrona. Som hyresgäst passar de bra in i Acrinovas mix och för oss som fastighetsägare känns det bra att kunna erbjuda en lagerlokal som är uppförd med högts ställda miljökrav enligt vår nollvision.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ulf Wallén, VD
0708-30 79 90   


www.acrinova.se

Acrinova är en fastighetskoncern med fokus på kommersiella fastigheter i södra Sverige. Bolaget erbjuder helhetstjänster som ägare, förvaltare och utvecklare inom fastigheter. Acrinova har sitt huvudkontor i Malmö. Bolaget är sedan 2022 noterat på Nasdaq Stockholm.